Horomia

Jij bent op zoek naar de Horomia producten? Dan ben je bij Wasparfum Online aan het juiste adres! In onze webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Horomia producten. Zoals de Horomia wasparfum, textielsprays, wasparfum proefpakketten en geschenksets.

Een greep uit ons Horomia wasparfum assortiment

Echte Italiaanse wasparfum, dat ontdek je bij de Horomia wasparfums. De oorsprong van wasparfum ligt al vele jaren terug in Italie en is overgevlogen naar Nederland. Wasgoed wat lekker buiten hangt en waarvan je al wapperend de heerlijke geur niet van kunt ontlopen. Dit ga je ervaren met de wasparfum van Horomia. De Horomia wasparfums zijn te verkrijgen in maar liefst 16 verschillende geuren. Die allemaal een verschillende geur intentie hebben. De geuren worden samengesteld uit bijvoorbeeld pioenroos, talkpoeder, katoenbloem, lelietje van dalen. Om het eigen karakter te krijgen worden aan de bloemachtige extensies vruchtachtige en nootachtige extensies toegevoegd.

Horomia textielspray

Net als de wasparfum van Horomia zijn de textielsprays eveneens te verkrijgen in de 16 welbekende Horomia geuren. Gebruik textielspray in huis voor je interieur, gordijnen, kussens. Maar de textielsprays zijn ook zeer doeltreffend in bijvoorbeeld de auto, caravan of camper. Hiermee geven de textielspray elk interieur een juiste geur boost.

Geschenksets

Ken je een wasparfum fan, of wil je een origineel cadeau geven? Dan is een Horomia geschenkset zeker een aanrader! De sets zijn te verkrijgen in een cadeauset wasparfum. Maar ook is er een gecombineerde geschenkset waarin wasparfum en textielspray worden gecombineerd in een luxe verpakking.

Wasparfum proefpakket

Wil jij jouw favoriete Horomia geur ontdekken? Dat doe je gemakkelijk met het Horomia wasparfum proefpakket!
Het Horomia wasparfum proefpakket is te verkrijgen in twee varianten namelijk de 16 sachets en de 8 sachets.

Het proefpakket 16 sachets bevat alle Horomia wasparfum geuren. Daarentegen zit in het Horomia wasparfum proefpakket een selectie van 8 willekeurige geuren. Het wasparfum proefpakket is ook leuk om als cadeau of presentje te geven!

Horomia koop je bij Wasparfum Online

In onze webshop bestel je jouw Horomia producten gemakkelijk in de online shop. Of het nu om wasparfum, textielspray een geschenkset gaat. Misschien wil je juist wel eerst eens Horomia wasparfum uitproberen door middel van een proefpakket. Je besteld het gemakkelijk in de Wasparfum Online shop!

Winkelwagen
Scroll naar boven