Hypno Casa wasparfum

Jij bent op zoek naar de Hypno Casa wasparfum? Dan ben je bij Wasparfum Online aan het juiste adres! In onze webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Hypno Casa wasparfum. In de collectie vind je ook wasparfum proefpakketten, waarmee je de overheerlijke geuren kunt uitproberen. En ontdekken welke geur het beste bij jouw geurbeleving past.

Bekijk hier het Hypno Casa wasparfum assortiment

hypno casa wasparfum

Hypno Casa Wasparfum; De overheerlijke wasparfum uit Italië die over is gekomen naar Nederland. De Hypno Casa wasparfums zijn te verkrijgen is in maar liefst 6 verschillende geuren. Daarnaast heeft het merk een luxe wasparfum collectie die eveneens uit 6 verschillende geuren bestaat. De wasparfums zijn in wisselende samenstellingen uitgebracht en brengen voor een ieders was een heerlijke geur met zich mee. Die ook nog eens wekenlang aan je was blijft hangen. 

Hoe gebruik je de Hypno Casa wasparfum

Voeg in het wasverzachter laatje 5ml tot 10ml wasparfum toe aan je was. De wasparfum is geschikt voor alle was. Gebruik je een droger? Dan kan het voorkomen dat de geur iets minder overkomt. Dit kun je voorkomen door een paar druppels op een doekje te doen en bij de droger was toe te voegen.

Wasparfum in verschillende geuren

De Hypno Casa wasparfums zijn te verkrijgen in verschillende geuren. De geuren zijn gebaseerd op verschillende natuurlijke elementen. Zoals bijvoorbeeld bloemengeuren, fruit, kruiden en houtachtige soorten. Op deze wijze zijn er verschillende wasparfums samengesteld waardoor er voor een ieder een goede fijne parfum te verkrijgen is.

De 6 Hypno Casa wasparfums bestaan uit: Cotone, Fior di Talco, Blu, Fiorita, Magnolia en Orchidea.

Daarnaast bied Hypno Casa een luxe collectie, deze bestaat uit: Charme, Oppio, Vanity, Passione, Desire en Velvet.

Starten met een wasparfum proefpakket

Weet je niet zo goed welke wasparfum het beste bij je past op basis van de omschrijvingen? Begin dan eerst met een Hypno Casa wasparfum proefpakket.

De wasparfum proefpakketten zijn te verkrijgen in twee varianten. De 6 basis bestseller wasparfums zijn te verkrijgen in een proefpakket. Daarnaast zijn er ook de luxe wasparfums die in een proefpakket te verkrijgen zijn.

Winkelwagen
Scroll naar boven