Heerlijke wasparfum

In vele verschillende frisse geuren

Wasparfum Online
Laat jouw was ook overheerlijk ruiken

Met onze wasparfums geef je een ware geursensatie aan jouw was. Je gebruikt maar slechts enkele druppeltjes per was. Het resultaat is zelfs wekenlang fantastisch! Ontdek al onze overheerlijke geuren in de online shop. Wij bieden wasparfums van verschillende merken, zoals bijvoorbeeld Horomia wasparfum. Maar ook de ecologische van het merk Waft, deze is 100% natuurlijk, volledig biologisch afbreekbaar en vegan.

Tip: Bestel een wasparfum proefpakket om de verschillende merken uit te proberen en jouw favoriete geur te ontdekken.

Populaire wasparfum merken bij Wasparfum Online

Wasparfum uitproberen?

Bestel een Wasparfum proefpakket

De wasparfum proefpakketten zijn te verkrijgen in maar liefst 5 verschillende soorten. Van onder andere de merken Lavayette, Horomia en Boujoir Couture.
Zo maak je kennis met alle overheerlijke geuren van Wasparfum Online.
En ontdek je welke geuren het beste bij je passen.

Deze week meest verkochte wasparfum producten

Nieuw! Drogerballen

Bespaar tot 40% energie met onze drogerballen.

Drogerballen van 100% schapenwol die zorgen voor een enorm vocht absorberend vermogen. Zorgen voor een heerlijk zacht wasgoed en ook nog eens de droogtijd verkorten met circa 40%.

Tip: Voeg een paar druppels Horomia wasparfum toe aan de drogerballen en het wasgoed komt fantastisch uit de droger!

Wasparfum Online assortiment

Gebruiksaanwijzing wasparfum

Wasmachine

Doe 5/10 ml wasparfum in het bakje bestemd voor de wasverzachter. Afhankelijk van de intensiteit van het parfum dat je wilt verkrijgen kun je de hoeveelheid aanpassen.

Droger

Druppel een beetje wasparfum op een klein handdoekje of een ander stukje textiel en doe deze samen met je wasgoed in de droger. Maak ook gebruik van onze wasdrogerballen en bespaar tot 40% energie!

Handwas

Voeg 5/10 ml wasparfum toe aan 5 liter lauwwarm water. Afhankelijk van de intensiteit van het parfum dat je wilt verkrijgen kun je de hoeveelheid aanpassen.

Wasparfum van verschillende merken bij Wasparfum Online

In onze online winkel vind je wasparfum van verschillende merken. Hierdoor ontstaat een compleet assortiment waarin je zelf een keuze kunt maken welke geuren of merken het beste bij je passen. 

Wil je kennis maken met ecologische producten, dan zal de wasparfum van Waft het beste bij je passen. Ook deze vind je in de proefpakketten om het eerst eens een keer uit te proberen.

Winkelwagen
Scroll naar boven