Horomia wasparfum proefpakket

Horomia wasparfum proefpakket

Jij bent op zoek naar Horomia wasparfum? Dan ben je bij Wasparfum Online aan het juiste adres! Om de Horomia wasparfums uit te proberen bieden wij namelijk een Horomia wasparfum proefpakket. Hiermee kun je de verschillende soorten wasparfum uitproberen. Daardoor leer je de geuren kennen en kun je voor jezelf bepalen welke wasparfum geur het beste bij je past.

Horomia wasparfum proefpakket in twee verschillende soorten

Horomia wasparfum proefpakket 16 sachets

Om alle Horomia wasparfums uit te proberen is het Horomia wasparfum proefpakket 16 sachets de beste keuze. Hiermee maak je kennis met alle Horomia wasparfum geuren. De geuren zijn gebaseerd op essentiële oliën met geuren samengesteld uit bloemen, vruchten, kruiden en houtachtige.

Horomia wasparfum proefpakket 8 sachets

Het wasparfum proefpakket 8 sachets is geschikt voor degene die voorzichtig wil beginnen met het leren kennen van wasparfum. In die pakket ontvang je een selectie van de Horomia wasparfums. 

Online een proefpakket kopen

Bij Wasparfum Online koop je de proefpakketten gemakkelijk aan. Met slechts enkele muisklikken selecteer je het proefpakket van jouw keuze. Online kies je de betaling die het beste bij je past. En het pakket zal razendsnel bij je bezorgd worden.

Heb je vragen of op zoek naar tips? Neem dan gerust contact met ons op!

Winkelwagen
Scroll naar boven