Drogerballen

Bespaar tot 40% energie met onze drogerballen!

Ben je op zoek naar een eenvoudige en milieuvriendelijke manier om je wasgoed sneller te laten drogen en tegelijkertijd heerlijk te laten ruiken? Bij Wasparfum Online bieden we een assortiment wasdrogerballen die je wasgoed niet alleen zacht maken, maar ook voorzien van een langdurige frisse geur.

Drogerballen van 100% schapenwol die zorgen voor een heerlijk zacht wasgoed en ook nog eens de droogtijd verkorten tot circa 40%.

Duurzame wasdrogerballen

Door het goede waterabsorptievermogen van de wollen drogerballen kan de droogtijd verkort worden tot circa 40% waardoor je tijd, geld, elektriciteit en Co2 bespaart.
De wasdroger ballen gaan circa 1000 keer mee, dat is bij dagelijks gebruik maar liefst 3 jaar!

Wasdrogerballen voor een zachte was

De ecologische wasdrogerballen zijn 100% geurloos en zorgen voor een zacht wasgoed. Doordat de ballen zorgen voor een betere omwenteling van het wasgoed in de droogtrommel. Tip: Voeg voor overheerlijk geurend gedroogd wasgoed een paar wasparfum druppeltjes toe aan de ballen.

Eigenschappen wasdrogerballen

  • Bespaart tot 40% energie
  • Gaan 1000 keer mee (3 jaar)
  • Zorgt voor een heerlijke zachte was
  • 100% natuurlijk
  • 6 xxl wasdrogerballen
  • Na gebruik gemakkelijk op te bergen in meegeleverde katoenen zak.

Populaire Wasparfums om eventueel toe te voegen aan de drogerballen

Milieu eigenschappen drogerballen

De drogerballen zijn gemaakt van 100% Nieuw-Zeelands schapenwol. Handgemaakt in Nepal onder sociale omstandigheden. Volledig allergeenvrij en chemicaliën vrij, van duurzame kwaliteit. Hierdoor gaan de drogerballen maar liefst 1000 keer mee in de wasdroger. Een zeer goed alternatief voor traditionele wasverzachters die je wasgoed veelal alleen maar vet maken.

Wat zijn wasdrogerballen?

Wasdrogerballen zijn herbruikbare ballen gemaakt van materialen zoals wol of kunststof. Ze worden gebruikt in de droger om het wasgoed te verzachten, statische elektriciteit te verminderen en de droogtijd te verkorten. Deze handige ballen zijn een alternatief voor traditionele wasverzachters en droogvellen, en bieden vele voordelen voor zowel je kleding als het milieu.

Drogerballen
Voordelen van wasdrogerballen

Voordelen van wasdrogerballen

Het gebruik van wasdrogerballen biedt verschillende voordelen. Ze helpen niet alleen om je wasgoed zacht en pluisvrij te maken, maar verminderen ook de droogtijd, waardoor je energie en tijd bespaart. Bovendien zijn ze herbruikbaar en gaan ze lang mee, waardoor je geld bespaart op de lange termijn en bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.

Hoe gebruik je wasdrogerballen?

Het gebruik van wasdrogerballen is eenvoudig. Plaats gewoon een of meerdere ballen samen met je natte wasgoed in de droger en laat ze hun werk doen. Je kunt er zelfs een paar druppels van je favoriete wasparfum op druppelen voor een extra boost aan geur.

Gebruiken van wasdrogerballen
Wasdrogerballen beter voor de mens en onze planeet

Wasdrogerballen beter voor mens en planeet

Bij Wasparfum Online vind je een selectie van hoogwaardige wasdrogerballen die niet alleen je wasroutine verbeteren, maar ook bijdragen aan een schonere planeet. Ontdek vandaag nog hoe het gebruik van wasdrogerballen een milieuvriendelijkere en duurzamere keuze is voor het verzorgen van je wasgoed. Met onze wasdrogerballen geniet je niet alleen van zacht, fris ruikend wasgoed bij elke droogbeurt, maar draag je ook bij aan het verminderen van je ecologische voetafdruk. Maak de overstap naar wasdrogerballen en ervaar zelf de vele voordelen voor zowel mens als planeet.

Winkelwagen
Scroll naar boven