Wasparfum

Wasparfum in vele verschillende soorten voor zelfs wekenlang heerlijk geurend wasgoed, vind je bij Wasparfum Online.

Met slechts enkele druppeltjes behaal je een fantastische geur sensatie. Heb jij jouw favoriete geur al ontdekt? De Horomia wasparfum is in zelfs 16 verschillende geuren te verkrijgen. Heb je nog geen favoriete geur? Misschien is dan het Horomia wasparfum proefpakket een goed begin voor je. Liever een wasparfum die 100% natuurlijk is en vegan? Dan kies je voor de Waft wasparfum Ook deze hebben wij in ons assortiment. Alle wasparfums koop je gemakkelijk in onze overzichtelijke shop.

Ons wasparfum assortiment

horomia wasparfum

Diverse merken 

In ons assortiment vind je merken zoals Horomia Wasparfum, die razend populair is in Italie. Maar ook de ecologische Waft Wasparfum vind je in ons assortiment. Deze samengesteld uit natuurlijke oliën, waardoor deze 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar is.

Horomia wasparfum

De wasparfums van Horomia zijn te verkrijgen in maar liefst 16 verschillende geuren, die ontzettend goed ontvangen worden. Dezelfde 16 geuren zijn tevens uitgebracht in textielsprays.

Waft wasparfum

De wasparfums van Waft zijn ecologisch verantwoord. Deze zijn super geconcentreerd, waardoor je met een flesje van 50ml maar liefst 100 wasbeurten voldoende hebt. Ook is deze wasparfum volledig biologisch afbreekbaar.

Hoe te gebruiken

Wasparfum kun je op verschillende manieren gebruiken. Allereerst om je wasgoed fantastisch te laten ruiken. Voeg je een klein beetje wasparfum toe aan het laatje van de wasverzachter. De wasparfum zal hierdoor goed vermengd worden in het water. Waardoor er een goed verwerking van de wasparfum plaats zal vinden.

Wasparfum kun je natuurlijk ook op andere manieren gebruiken. Zoals bijvoorbeeld bij drogerballen. Drogerballen zorgen dat je wasgoed sneller droogt in de wasdroger waardoor je energie bespaart. Maar ook zorgen ze ervoor dat je wasgoed nog zachter uit de droger komt. Voeg een paar druppels wasparfum toe aan een drogerbol voordat je deze in de droger stopt. En je wasgoed komt met een overheerlijke geur uit de droger, hier kan geen drogerdoekje tegenop!

Ook is het een goede tip om een paar druppeltjes op het filter van de stofzuiger te doen. Na het stofzuigen ruikt je hele huis helemaal fantastisch!

Winkelwagen
10% KORTING?Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct jouw kortingscode.

Scroll naar boven