Assortiment Horomia wasparfum

Horomia wasparfum in maar liefst 16 verschillende geuren.

Horomia wasparfum

Horomia Wasparfum; De wasparfum uit Italië die over is gekomen naar Nederland. De Horomia wasparfums zijn te verkrijgen is in maar liefst 16 verschillende geuren. De wasparfums zijn in wisselende samenstellingen uitgebracht en brengen voor een ieders was een heerlijke geur met zich mee. Die ook nog eens wekenlang aan je was blijft hangen. 

Hoe gebruik je de Horomia wasparfum

Voeg in het wasverzachter laatje 5ml tot 10ml wasparfum toe aan je was. De wasparfum is geschikt voor alle was. Gebruik je een droger? Dan kan het voorkomen dat de geur iets minder overkomt. Dit kun je voorkomen door een paar druppels op een doekje te doen en bij de droger was toe te voegen.

Wasparfum in verschillende geuren

De horomia wasparfums zijn te verkrijgen in verschillende geuren. De geuren zijn gebaseerd op verschillende natuurlijke elementen. Zoals bijvoorbeeld bloemengeuren, fruit, kruiden en houtachtige soorten. Op deze wijze zijn er verschillende wasparfums samengesteld waardoor er voor een ieder een goede fijne parfum te verkrijgen is.

De 16 Horomia wasparfums bestaan uit:
Muschi e loto, soffice talco, aromatic lavender, white, vento d’oriente, gold argan, fresh cotton, blue fior di loto, musica del sole, vaniglia e mirra, bianco infinito, petali di peonia, brezza di primavera, baby talco, liberty en imperial soap.

Starten met een wasparfum proefpakket

Weet je niet zo goed welke wasparfum het beste bij je past op basis van de omschrijvingen? Begin dan eerst met een Horomia wasparfum proefpakket.

De proefpakketten zijn te verkrijgen in twee varianten. De 16 sachets bevat alle Horomia wasparfums, het tweede pakket de 8 sachets bevat een selectie van de te verkrijgen geuren.

Winkelwagen
Scroll naar boven