Waft wasparfum

Waft wasparfum is een ecologische wasparfum die 100% natuurlijk is. De wasparfum is dus volledig biologisch afbreekbaar en daarnaast ook nog eens vegan. De wasparfum is zo geconcentreerd dat een grote plastic flacon overbodig is.

Waft wasparfum

Een ecologische wasparfum die volledig biologisch afbreekbaar is? Dan kies je voor de wasparfums van Waft. Door de combinatie van natuurlijke geur oliën hebben zij een natuurlijke wasparfum ontwikkeld.  Waft Laundry streeft erna om met volledig biologische afbreekbare producten het milieu minder te belasten. De wasparfums zijn in vier verschillende geuren te verkrijgen. De Waft eco wasparfum spring freshness heeft een heerlijke bloemige geur waarvan je was heerlijk ruikt.

Verschillende geuren

De Waft wasparfum is te verkrijgen in vier verschillende geuren. De geuren zijn allemaal gebaseerd om bloemen en vruchten extracten. Zoals de spring freshness, lavender, sweet orange en tropical flowers.

Hoe gebruik je de Waft wasparfum

Van deze super geconcentreerde wasparfum ben je maar weinig nodig. Slechts enkele druppels zorgt al voor een goed geurende was. Een flesje van 50ml is dan ook goed voor maar liefst 100 wasbeurten!
 

Maak je eigen wasverzachter

De Waft wasparfum is ook heel goed te gebruiken als een geparfumeerde wasverzachter. Hiervoor voeg je een beetje azijn toe aan de wasparfum.

Winkelwagen
Scroll naar boven