Hoe gebruik je wasparfum

hoe gebruik je wasparfum
Hoe gebruik je wasparfum

Hoe gebruik je wasparfum

Misschien heb je wel eens van wasparfum gehoord. Maar hoe gebruik je wasparfum nu eigenlijk?

Afhankelijk van het merk, wat uiteraard verschillend kan zijn in gebruik is er een standaard gebruiksadvies voor wasparfum.

Wasparfum in de wasmachine gebruiken

Doe circa 10 ml wasparfum in het wasverzachter laatje. Afhankelijk van de intensiteit van het parfum dat je wilt hebben kun je de hoeveelheid aanpassen.
Doe de wasparfum niet rechtstreeks op het wasgoed. Hierna draai je het normale wasprogramma. Als wasmiddel kun je een neutraal wasmiddel gebruiken, maar dat is absoluut geen vereiste.

Wasparfum in de droger gebruiken

Als je wasparfum in de droger wilt gebruiken. Hoe je het vooraf niet toe te voegen in de wasmachine. Als je drogerballen gebruikt, dan doe je een paar druppeltjes wasparfum op een drogerbal. Als je geen drogerballen gebruikt, kun je op op (bijvoorbeeld) schoonmaakdoekje een paar druppeltjes wasparfum doen. Hierna draai je het normale droogprogramma.

Wist je trouwens dat je door het gebruik van drogerballen maar liefst 40% energie kunt besparen?!

Wasparfum gebruiken met de handwas

Net als het wasmachine gebruik doe je circa 10ml wasparfum in ruim water, ongeveer 5 liter. Voeg hierna het wasgoed toe dat je met de hand wilt wassen.

Wasparfum word ook op vele andere manieren gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paar druppeltjes op de filter van je stofzuiger. Na het stofzuigen ruikt je hele huis overheerlijk! Ook word er wasparfum in het toilet gebruikt. Zoals bijvoorbeeld op een stukje toiletpapier wat in het afvalbakje gedaan word. Hierdoor ruikt het toilet heerlijk fris!

Verschillend gebruik van wasparfum

De echte geur intentie kun jezelf het beste uitproberen. Door eerst te bijvoorbeeld 5ml toe te voegen en dit gaandeweg uit te breiden naar jouw eigen gewenste geur intensiviteit.

De verschillende merken hebben ook invloed op het aantal milliliters wat je toevoegt. Zo is de ecologische wasparfum van Waft super geconcentreerd om overbodig plastic te voorkomen. Van deze wasparfum volstaan dus echt een paar druppeltjes. Door het uit te proberen kun je zelf ervaren wat voor jou de beste geur intensiviteit is.

Wasparfum in combinatie met drogerballen gebruiken

Zoals gezegd kun je wasparfum ook in combinatie met drogerballen gebruiken. Door een paar druppeltjes wasparfum op een drogerbal te doen en toe te voegen aan het wasgoed in de droger.

Wist je dat drogerballen maar liefst 40% energie besparen op het droger gebruik. Hoe zit dat?!

De drogerballen uit het Wasparfum Online assortiment zijn gemaakt van 100% Nieuw-Zeelands schapenwol. Dit natuurlijke product heeft als goed eigenschap dat het onzettend goed vocht absorbeert. Omdat de schapenwollen drogerballen het vocht uit het wasgoed onttrekken is de droger circa 40% eerder klaar met het droogprogramma. Tevens door het toevoegen van de ballen heeft het wasgoed een betere wenteling en komt het ook zachter uit de droger.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven