Proefpakket wasparfum

Proefpakket wasparfum

Een proefpakket wasparfum is ideaal om bepaalde wasparfums uit te proberen. Van verschillende geuren maar ook van verschillende merken. Wellicht past het ene merk toch net iets beter bij je dan het andere.

Wasparfum Online bied wasparfum proefpakketten van verschillende merken zoals Horomia, Hypno Casa, Lavayette  ,Waft en Zevy. Horomia is een zeer bekende Italiaanse wasparfum te verkrijgen in 16 verschillende geuren. De geuren van Zevy zijn in 9 heerlijke geuren beschikbaar. Waft is vooral ecologisch en milieuvriendelijk, deze is samengesteld uit natuurlijke olien. Hierdoor is de wasparfum 100% natuurlijk, volledig biologisch afbreekbaar en vegan. De flesjes zijn super geconcentreerd om onnodig plastic te voorkomen. Het proefpakket van Lavayette straalt juist luxe uit. Dit proefpakket is dan ook goed geschikt om zelf uit te proberen maar ook om cadeau te geven.

Proefpakket wasparfum in diverse soorten

Horomia wasparfum proefpakket 16 sachets

Wil je een proefpakket waarmee je direct alle Horomia geuren kunt uitproberen? Dan is dit het perfecte proefpakket voor je. Je ontvangt 16 sachets met alle Horomia geuren. Met 1 sachet kun je tweemaal een was doen, hierdoor kun je de wasparfum geur voor een tweede keer testen.

Horomia wasparfum proefpakket 8 sachets

Dit pakket bevat de helft van het volledige Horomia proefpakket. Hiermee ontvang je 8 geselecteerde sachets. Ook leuk om als cadeautje of presentje te geven!

De 16 Horomia wasparfums bestaan uit:
Muschi e loto, soffice talco, aromatic lavender, white, vento d’oriente, gold argan, fresh cotton, blue fior di loto, musica del sole, vaniglia e mirra, bianco infinito, petali di peonia, brezza di primavera, baby talco, liberty en imperial soap.

Waft wasparfum proefpakket

Waft staat voor ecologisch en natuurlijk. De wasparfums zijn 100% natuurlijk, volledig biologisch afbreekbaar en vegan. Daarnaast is de Waft wasparfum super geconcentreerd waardoor het in kleine flesjes is verpakt en zodoende minder plastic nodig is. Dit proefpakket bevat 4 flesjes 10ml wasparfum. Per flesje kun je ongeveer 20 keer wassen! De samengestelde geuren zijn Sweet Orange, Lavendel, Spring Freshness en Tropical Flowers.

Zevy wasparfum proefpakket 9 flesjes

Heb je nog geen ervaring met de Zevy wasparfum? En wil je deze eerst eens uit proberen? Dan is het Zevy wasparfum proefpakket echt iets voor jou! Het proefpakket bevat een selectie van 6 Zevy geuren in flesjes van 25ml. Die stuk voor stuk een uniek en bijzonder karakter hebben. In het proefpakket zitten onderstaande geuren verpakt in een luxe geschenkdoos.

– Zevy Wasparfum Bloom swoon 25 ML
– Zevy Wasparfum Flowers and fruits 25 ML
– Zevy Wasparfum Summer vibes 25 ML
– Zevy Wasparfum Tea(se) 25 ML
– Zevy Wasparfum Zanzibar nights 25 ML
– Zevy Wasparfum Wild and Free 25 ML

Lavayette wasparfum proefpakket 9 flesjes

De wasparfums van Lavayette stralen een luxe uit. Hiermee past het proefpakket ook goed in het assortiment. Want ook deze geeft een luxe uitstraling. Hierdoor is het proefpakket ook zeer geschikt om bijvoorbeeld als cadeau te geven. Het Lavayette wasparfum proefpakket bestaat uit 9 flesjes van 25ml.

Hypno Casa wasparfum proefpakket in twee varianten

de overheerlijke Hypco Casa wasparfums zijn ook te verkrijgen in een proefpakket. De basis wasparfums Cotone, Fior di Talco, Blu Fiorita, Magnolia en Orchidea zijn in flesje van 20ml verpakt in een fraai pakket. Daarnaast zijn de luxe geuren Charme, Oppio Vanity, Passione, Desire en Velvet ook te verkrijgen in een proefpakket.

Winkelwagen
Scroll naar boven