Uitgelicht B&B Wasparfum

uitgelicht b&b wasparfum
B&B Italiaanse wasparfum

Uitgelicht B&B wasparfum

Uitgelicht B&B wasparfum: Ben je op zoek naar een echte Italiaanse wasparfum? Dan is de B&B wasparfum iets voor jou! Deze wasparfum is te verkrijgen vier verschillende geuren.

B&B Italiaanse wasparfum

De B&B Italiaanse wasparfum is een echte Italiaanse wasparfum. Ontwikkeld en gefabriceerd in Italië. De wasparfum is verpakt in een fraaie flacon van 250ml met een spuitdopje. Het spuitdopje zorgt ervoor dat je gemakkelijk de gewenste hoeveelheid kunt doseren. De geuren van deze wasparfum zijn gebaseerd op authentieke geuren. Zoals musk, katoen, lavendel en lotus, hierdoor hebben de wasparfums geen overheersend karakter gekregen.

De meest verkochte B&B wasparfum is de geur katoen bloem. Deze heeft een heel fijn en lekker karakter. Hiermee geurt het wasgoed overheerlijk, zonder dat het te overheersend of te bloemrijk is.

De collectie B&B Italiaanse wasparfums zijn te verkrijgen in de volgende geuren:

De collectie van B&B heeft helaas geen proefpakket waarmee je de wasparfum uit kunt proberen. Maar aangezien de geuren uit een collectie van vier bestaat. Is het gemakkelijk om de wasparfums uit te proberen waarmee je jouw favoriete geur kunt ontdekken. Maar misschien vind je het ook wel fijn om eens af te wisselen van geur.

Wil je toch liever een wasparfum uit proberen omdat je het nog nooit gebruikt hebt. Of om ook eens een ander merk uit te proberen? In ons assortiment vind je verschillende wasparfum proefpakketten van diverse merken.

B&B wasparfum combineren met drogerballen

Wist je dat je met drogerballen tot circa 40% energie kunt besparen? Door echt schapenwollen drogerballen toe te voegen aan de droger word het water heel goed geabsorbeerd. Hierdoor is het drogerprogramma tot circa 40% eerder klaar. Ook wentelt het wasgoed door de ballen veel beter waardoor het wasgoed ook nog eens veel zachter uit de droger komt.

Wil je overheerlijk geurend wasgoed uit de droger? Voeg dan een paar druppeltjes wasparfum op een drogerbal en je wasgoed heeft nog nooit zo lekker geroken!

Winkelwagen
Scroll naar boven