Wasparfum proefpakket

Wasparfum proefpakket

Een wasparfum proefpakket gezocht? Die vind je in verschillende soorten bij Wasparfum Online.
Met een wasparfum proefpakket kun je gemakkelijk kennis maken met wasparfum en jouw favoriete geur ontdekken.
De proefpakketten zijn samengesteld uit de wasparfums van Horomia, Lavayette, Boujoir Couture en Waft. Bij de proefpakketten van Horomia heb je de keuze uit twee verschillende varianten. Het proefpakket van Waft bevat alle geuren die de geurenlijn kent.

Verschillende soorten proefpakketten

Proefpakket van verschillende merken

In ons proefpakketten assortiment vind je proefpakketten van verschillende merken. Wat ons betreft is het van belang om op deze laagdrempelige manier kennis te kunnen maken met verschillende geuren maar ook de verschillende merken. De Horomia wasparfum is namelijk te verkrijgen in maar liefst 16 verschillende geuren. Daarentegen is de Waft wasparfum in 4 verschillende geuren te verkrijgen. Echter is dit wel een ecologische wasparfum. Dat wil zeggen dat deze 100% natuurlijk is, volledig biologisch afbreekbaar en vegan. Daarnaast is de Waft wasparfum super geconcentreerd wat overbodig plastic tegen gaat. 

Lavayette wasparfum proefpakket 9 flesjes

Op zoek naar een wasparfum met een luxe uitstraling? Dan kies je zeker voor de Lavayette wasparfum. Wil je eerst ontdekken welke wasparfum geur het beste bij je past? Dan is dit proefpakket een juiste keuze. Het proefpakket is ook nog eens fraai verpakt waardoor het ook zeer geschikt is om cadeau te geven.

Horomia wasparfum proefpakket 16 sachets

Bij dit proefpakket ontvang je alle Horomia geuren verpakt in sachets. Met 1 sachet kun je tweemaal een was doen, hierdoor kun je goed ontdekken welke geur het beste bij je past. Deze wasparfums bestaan uit, muschi e loto, soffice talco, aromatic lavender, white, vento d’oriente, gold argan, fresh cotton, blue fior di loto, musica del sole, vaniglia e mirra, bianco infinito, petali di peonia, brezza di primavera, baby talco, liberty en imperial soap.

Horomia wasparfum proefpakket 8 sachets

Houd je wel van een verrassing? Dan is dit proefpakket zeker goed geschikt voor je! Je ontvangt namelijk een selectie van 8 Horomia wasparfums. De Horomia wasparfums zijn samengesteld uit geuren gebaseerd van bloemen, vruchten, kruiden en houtachtige. Tip: Dit proefpakket is ook leuk om cadeau te geven.

Waft proefpakket 4 flesjes

Past een ecologisch product toch beter bij jou? Dan is het Waft wasparfum proefpakket wellicht de beste keuze. Dit proefpakket bestaat uit 4 flesjes van 10ml. De wasparfum is super geconcentreerd. Met 10 ml kun je circa 20 wasbeurten. De flesjes bevatten de geuren spring freshness, lavendel, sweet orange en tropical flowers.

Boujoir Couture proefpakket 10 flesjes

Wil je kennis maken met de Italiaanse wasparfum Boujoir Couture? Dan kies je eerst voor het proefpakket. Dit proefpakket bestaat uit 10 flesjes met alle Boujoir Couture geuren. De flesjes bevatten 20ml wasparfum. Hiermee kun je meerdere keren wassen om goed jouw favoriete wasparfum te bepalen.

Winkelwagen
Scroll naar boven