Cadeau pakketten van Horomia

cadeau pakketten van horomia

Cadeau pakketten van Horomia

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Denk dan eens aan de cadeau pakketten van Horomia. De cadeau pakketten van Horomia zijn te verkrijgen in verschillende mogelijkheden.

Verschillende cadeau pakketten van Horomia

Een leuk cadeau om te geven is een van de Horomia geschenksets. Deze bestaan uit een collectie van vier wasparfums verpakt in een luxe geschenkverpakking. Of een wasparfum en textielspray twin verpakt in een luxe geschenkverpakking.

Horomia geschenksets wasparfum

De Horomia geschenksets zijn te verkrijgen in vier varianten. In de geschenkset vind je vier stuks wasparfum met een inhoud van 50ml. Per geschenkset is de samenstelling van de wasparfums verschillend.

 • Horomia Geschenkset 1
  Een luxe geschenkdoos met 4 verschillende flesjes Horomia wasparfum van 50ml: Imperial Soap, Vento D’Oriente, Gold Argan en Vaniglia e Mirra.
 • Horomia Geschenkset 2
  Een luxe geschenkdoos met 4 verschillende flesjes Horomia wasparfum van 50ml: Fresh Cotton, Blue Fior di Loto, Bianco Infinito, Musica del Sole.
 • Horomia Geschenkset 3
  Een luxe geschenkdoos met 4 verschillende flesjes Horomia wasparfum van 50ml: Aromatic Lavender, Brezza di Primavera, Petali di Peonia, Baby Talco.
 • Horomia Geschenkset 4
  Een luxe geschenkdoos met 4 verschillende flesjes Horomia wasparfum van 50ml: Liberty, White, Soffice Talco, Muschi e Loto.

Horomia geschenksets wasparfum en textielspray

De Horomia geschenksets wasparfum en textielspray zijn ook te verkrijgen in vier verschillende varianten. De wasparfum en textielspray bevatten beide 250ml. De geschenksets zijn onder andere te verkrijgen in de varianten:

 • Horomia Geschenkset Liberty
  Wasparfum en textielspray gebaseerd op de geurenmix: zomerbloemen en citrus-achtige vruchten.
 • Horomia Geschenkset Gold Argan
  Wasparfum en textielspray gebaseerd op de geurenmix: citrus, lelietje van dalen, cyclaam, cederhout en witte musk
 • Horomia Geschenkset Fresh Cotton
  Wasparfum en textielspray gebaseerd op de geurenmix: zomerbloemen, talkpoeder en jasmijn.
 • Horomia Geschenkset Aromatic Lavender
  Wasparfum en texielspray gebaseerd op de geurenmix: lavendel, zomerbloem en hout.

Horomia cadeau pakketten online bestellen

De cadeau pakketten van Horomia vind je online in de Wasparfum Online shop. Met slechts enkele klikken selecteer je gemakkelijk het cadeau pakket naar jouw keuze. Waarmee je een uniek cadeautje in huis hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven