Nieuw: Horomia Elixer

Nieuw: Horomia Elixer

Nieuw: Horomia Elixer

De Horomia wasparfum collectie bestond voor kort uit 16 verschillende overheerlijke geurmixen. Maar de collectie is inmiddels met twee geuren uitgebreid. Nieuw: Horomia Elixer!

Waar bestaat Horomia Elixer uit

De nieuwe geur is een ware geursensatie, die je als je hem eenmaal hebt gebruikt. Waarschijnlijk standaard in huis wilt hebben. De geurmix bestaat onder andere uit sandalwood en patchouli. Wat een fantastische geur aan je wasgoed geeft.

De Horomia wasparfum Elixer is te verkrijgen in verschillende formaten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de varianten 50ml, 250ml of 500ml.

Horomia wasparfum Elixer uitproberen

Heb jezelf al een favoriete geur en wil je eerst de nieuwe Horomia wasparfum een keer uitproberen? Dan kies je deze gemakkelijk uit de Horomia wasparfum pick & mix. De Horomia pick & mix bestaat namelijk uit de gehele Horomia collectie wasparfum flesjes van 50ml. Hierin kun je gemakkelijk kiezen van welke wasparfum je eerst een klein beetje wilt proberen.

Uit de Horomia wasparfum 50ml Pick & Mix kun je kiezen uit de volgende geuren:

Nieuw: Horomia Elixer combineren met drogerballen

Wist je dat je wasparfum ook in de droger kunt gebruiken? Door gebruik te maken van wasdrogerballen in de droger kun je hiermee gemakkelijk wasparfum toevoegen. Geen muffe was meer uit de droger, maar overheerlijk heerlijk geurend wasgoed.

Door drogerballen te gebruiken is het droogprogramma tot circa 40% eerder klaar, hiermee bespaar je dus ook nog eens tot 40% energie! Doe een paar druppeltjes op een van de ballen en doe de ballen in de droger. Zo gemakkelijk is het om ook wasparfum in de droger te gebruiken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven