Duurzame drogerballen

duurzame drogerballen
Duurzame drogerballen

Duurzame drogerballen

Wist je dat je met onze duurzame drogerballen wel tot circa 40% energie kunt besparen?

In de Wasparfum Online shop vind je de wasdrogerballen van Chinchilla. De product eigenschappen zeggen al heel veel over de duurzame kwaliteit van deze drogerballen.

Eigenschappen duurzame drogerballen

  • Bespaart tot 40% energie
  • Gaan 1000 keer mee (3 jaar)
  • Zorgt voor een heerlijke zachte was
  • 100% natuurlijk
  • 6 xxl wasdrogerballen
  • Na gebruik gemakkelijk op te bergen in meegeleverde katoenen zak.

De drogerballen zijn gemaakt van 100% Nieuw-Zeelands schapenwol. Een super goed natuurlijk product dus. Door de drogerballen te maken van deze schapenwol hebben ze als belangrijkste eigenschap dat ze ontzettend goed vocht absorberen. Tevens zorgen de drogerballen ook nog eens voor een betere wenteling van het wasgoed. Hierdoor is jouw droogprogramma tot circa 40% eerder klaar. De drogerballen gaan ongeveer 1000 keer mee, bij dagelijks droger gebruik kun je ze dus 3 jaar gebruiken.

Wasparfum drogerballen

Wil je drogerballen gebruiken maar ook jouw wasgoed overheerlijk laten geuren? Soms komt het wasgoed niet altijd even fris geurend uit de droger. Voeg hiervoor een paar druppeltjes toe aan een drogerbal voordat je deze in de droger doet. Het resultaat van jouw gedroogde wasgoed is verbluffend lekker geurend. In principe zijn alle wasparfums geschikt om toe te voegen aan de drogerballen. Zolang je het maar op een drogerbal druppelt en niet direct op het wasgoed. De wasparfum merken die je in de Wasparfum Online shop vind zijn:

Wil je naast de duurzame drogerballen ook een wasparfum die ecologisch is? Dan past de Waft wasparfum het beste bij je. De Waft wasparfum is 100% natuurlijk, volledig biologisch afbreekbaar en vegan. Daarnaast is deze wasparfum super geconcentreerd waardoor je er echt maar enkele druppeltjes van nodig bent. Dat bespaart uiteraard weer overbodige plastics.

Duurzame drogerballen bestellen

De duurzame drogerballen bestel je gemakkelijk bij Wasparfum Online. Ook kun je een wasparfum naar keuze toevoegen. Ben je nog niet bekend met wasparfum? Probeer dan eens een van onze wasparfum proefpakketten. De drogerballen worden verzonden in een gerecyclede verpakking en CO2 neutraal bezorgd door PostNL.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven