Wasparfum uit Italië

wasparfum uit Italië
Wasparfum Online – De beste wasparfums uit Italië

Wasparfum uit Italië

De beste wasparfum uit Italie vind je bij Wasparfum Online! Ons assortiment bestaat uit verschillende merken met overheerlijke wasparfum geuren

Verschillende merken wasparfum uit Italië

In ons assortiment vind je een wisselende aanbod van merken met de beste wasparfums, uiteraard gemaakt volgens de authentieke Italiaanse condities. De wasparfums zijn allemaal gebaseerd op de extensies uit bloemachtige, vruchtachtige en/of houtachtige. De meest gebruikte ingrediënten zijn onder andere: Pioen, katoen, lotusbloem, musk, lavendel en citrusvruchten. Met slechts een paar milliliter krijgt jouw wasgoed een wekenlang overheerlijke geur.

In ons assortiment vind je de Italiaanse wasparfums:

Italiaanse wasparfum proefpakketten

De wasparfums zijn ook te verkrijgen in proefpakketten ofwel probeerverpakkingen. Hierbij ontvang je de wasparfum in een giftpack in kleine flesjes of sachets. Ideaal om jouw favoriete geur te ontdekken, meerdere merken uit te proberen of om als geschenk te geven.

Combineer Italiaanse wasparfum met drogerballen

Gebruik jij al drogerballen om onder andere energie te besparen? Met de Chinchilla drogerballen bespaar je eenvoudig tot 40% energie met het droger gebruik. Daarnaast komt het wasgoed ook nog eens veel zachter uit de droger. Komt jouw wasgoed niet altijd even fris uit de droger? Voeg dan eens een paar druppeltjes wasparfum toe aan een drogerbal. Jouw wasgoed komt dan wel overheerlijk geurend uit de wasdroger! Daarnaast gaan de drogerballen tot wel 1000 keer mee. Dat is bij dagelijks droger gebruik circa drie jaar. Het product is naast dat het energie bespaart ook nog eens 100% natuurlijk. Lekker duurzaam dus!

Wasparfum bestellen

Bij Wasparfum Online bestel je gemakkelijk de wasparfum van jouw keuze. Ons assortiment bestaat uit verschillende merken. En uiteraard is het ook mogelijk om wasparfums eerst uit te testen of uit te proberen met een van de proefpakketten. Onze bestellingen worden verzonden in 100% gerecyclede verpakkingen. En worden tevens CO2 neutraal bezorgd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven