Hoe haal je zweetlucht uit kleding

Hoe haal je zweetlucht uit kleding

Hoe haal je zweetlucht uit kleding

Er is niet vervelender dan een sterke zweetlucht aan je kleding. Sommige mensen transpireren nu eenmaal behoorlijk veel. Maar ook bij het sporten kan er een behoorlijke zweetlucht aan je kleding gaan hangen. Je wast de kleding elke keer netjes uit. Maar toch gaat verdwijnt de zweetlucht niet helemaal. Hoe haal je zweetlucht uit kleding?

Horomia wasparfum odour off om zweetlucht uit kleding te halen

De Horomia wasparfum odour off is speciaal ontwikkeld om zweetlucht uit je kleding te halen. De wasparfum bevat namelijk een geurbestrijdingsformule die nare geurtjes uit je wasgoed verwijderd. Daarnaast zijn er geurextracties toegevoegd op basis van citroen, jasmijn, musk en eucalyptus die een fantastische frisse geur aan je wasgoed afgeven.

De Horomia wasparfum odour off is niet alleen te gebruiken voor zweetlucht die aan je kleding is afgegeven. Maar ook bijvoorbeeld voor zwemkleding waaraan een chloorlucht zit. Of denk ook aan kleden van huisdieren zoals honden en katten.

Wist je dat je wasparfum ook kunt gebruik in de wasdroger? Hiervoor maak je gebruik van onze drogerballen. Door de drogerballen toe te voegen in de droger is je wasgoed al snel tot 40% eerder droog. Dit bespaart je dus ook nog eens tot 40% energie! Door een paar druppeltjes wasparfum op een drogerbal te doen en deze mee te laten draaien in het droogprogramma. Geeft de wasparfum een overheerlijke geur aan je wasgoed. En komt het uit de droger er ook heerlijke geurend uit.

Horomia Odour off anti zweetlucht bestellen

De Horomia Odour off waarmee je gemakkelijk zweetlucht uit kleding verwijderd bestel je gemakkelijk in de Wasparfum Online shop. Met slechts enkele klikken kies je de wasparfum en de gewenste hoeveelheid. De wasparfum is te verkrijgen in 50ml, 250ml en 500ml.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven