De populairste Horomia wasparfums

de populairste Horomia wasparfums

De populairste Horomia wasparfums

Wat zijn nu eigenlijk de populairste Horomia wasparfums? Wij zetten ze voor je op een rijtje! De geurencollectie van de Italiaanse Horomia wasparfum bestaat inmiddels uit maar liefst 18 verschillende overheerlijke geuren. Maar natuurlijk is een geur heel persoonlijk en kan door een ieder anders ontvangen worden door de reukzintuigen.

De top 5 meest verkochte Horomia wasparfums

Als je nog helemaal geen ervaring hebt in het gebruik van wasparfum. Kunnen we je misschien een beetje op weg helpen met de 5 meest verkochte Horomia wasparfums.

 1. Horomia wasparfum Petali di Peonia
  Deze wasparfum bestaat uit een heerlijke geurmix van bloemig en pioenroos.
 2. Horomia wasparfum Fresh Cotton
  Houd je van een geurenmix bestaande uit zomerbloemen, talkpoeder en jasmijn? Dan past deze wasparfum perfect bij jou.
 3. Horomia wasparfum White
  Door de wasparfum White geef je het wasgoed een heerlijke geur van witte roos, lelietje van dalen, musk en vanille.
 4. Horomia wasparfum Liberty
  Deze speciale uitgave van Horomia wasparfum is een heerlijke frisse geurmix van zomerbloemen en citrus-achtige vruchten.
 5. Horomia wasparfum Baby Talco
  Wil je het wasgoed een geursensatie geven van oranjebloesem, talkpoeder, jasmijn, iris, musk en patchouli hout. Dan kies je voor de Horomia Baby Talco.

Met deze top 5 populairste Horomia wasparfums krijg je misschien een idee wat de meeste wasparfum liefhebbers een lekkere geur vinden. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor bijvoorbeeld de Horomia pick & mix. Waarmee je kleine flesjes wasparfum kunt uit proberen om zodoende jouw favoriete geur te ontdekken.

Horomia wasparfums uitproberen

Met de Horomia wasparfum 50ml pick & mix probeer je gemakkelijk verschillende wasparfum geuren uit. Je hebt de keuze uit alle 18 Horomia geuren, de flesjes bevatten 50ml wasparfum. Om jouw keuze hierin wat makkelijker te maken hebben we een aanbieding hierin. Je ontvangt er namelijk 5 stuks voor € 24,95.

De geuren die te verkrijgen zijn in de pick & mix zijn:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven