Wasparfum assortiment

wasparfum assortiment

Ben je op zoek naar een uitgebreid wasparfum assortiment? Dan ben je bij Wasparfum Online aan het juiste adres!

In onze wasparfum shop vind je namelijk verschillende wasparfum merken zoals bijvoorbeeld Horomia, Lavayette, B&B wasparfum, Waft en Boujoir Couture.

De wasparfums zijn te verkrijgen in verschillende geur samenstellingen. Zo heeft bijvoorbeeld Horomia maar liefst 16 verschillende geuren in de collectie. Daarentegen is de wasparfum van Waft een ecologische wasparfum. Deze is volledig biologisch afbreekbaar en vegan. De wasparfum is dusdanig geconcentreerd dat hiervan maar slechts een paar druppeltjes nodig zijn. Hiermee word voorkomen dat er onnodig plastic word verbruikt. Wil je iets goed voor het milieu doen, dan past deze wasparfum het beste bij je.

Met maar slechts enkele druppeltjes wasparfum geniet je wekenlang van fris wasgoed. Eenmaal wasparfum gebruikt, dan ben je al snel fan van onze wasparfums.

Ons wasparfum assortiment

De wasparfums zijn gebaseerd op individuele samengestelde geuren. Zo worden extracten van bloemen, vruchten, noten en houtachtige gebruikt om de specifieke geuren te ontwikkelen. Zoals bijvoorbeeld pioenroos, jasmijn, lelietje van dalen, viool. Maar ook citrusvruchten, cederhoutachtige en vanille.

Hoe je wasparfum gebruikt? Voeg een paar millimeter wasparfum toe aan het wasverzachter laatje en geniet van een overheerlijk was! Wil je de was in de wasdroger ook overheerlijk laten ruiken? Doe dan een paar druppels op bijvoorbeeld onze drogerballen en je was is nog nooit zo zacht en fantastisch geurend uit de droger gekomen.

Wasparfum bestellen bij Wasparfum Online

Bij Wasparfum Online bestel je gemakkelijk wasparfum van verschillende merken. Hiermee onderscheiden wij ons met de meeste wasparfum winkels die uitsluitend een bepaald merk verkopen.

Weet je nog niet goed welk merk of welke geur het beste bij je past, kies dan eerst voor een van onze wasparfum proefpakketten. In onze proefpakketten collectie vind je maar liefst 5 verschillende mogelijkheden. Hiermee ontdek je gemakkelijk welk merk en welke geur het beste bij je past.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven