Wasparfum merken

wasparfum merken
Wasparfum merken

Bij Wasparfum Online ontdek je verschillende wasparfum merken

Wil jij ook eens wasparfum uitproberen? Dan ben je bij Wasparfum Online aan het juiste adres! Ook als je al helemaal wasparfum fan bent, kun je zeer goed slagen in onze webshop. Hier ontdek je namelijk verschillende wasparfum merken.

Horomia wasparfum

Een van de bekendste wasparfum merken is wel Horomia. Een merk wat is overgewaaid uit Italië, waar men al jaren gebruik maakt van wasparfum. De wasparfum van Horomia is te verkrijgen in maar liefst 16 verschillende geuren. Horomia bied niet alleen wasparfum, maar ook textielspray. Of een van de gecombineerde geschenksets verpakt in een luxe cadeauverpakking. Wil je kennis maken met de wasparfum van Horomia? Dat kan gemakkelijk met een van de wasparfum proefpakketten. Hierin heb je de keuze in een proefpakket van 8 sachets of 16 sachets.

B&B Italiaanse wasparfum

Vrij nieuw in ons assortiment, maar vrij snel al een behoorlijk bestseller. De wasparfum van B&B. Deze wasparfum is te verkrijgen in vier zeer prettige geuren. Gebaseerd op bloemen, maar geen overheersende bloemachtige. Met name de B&B Italiaanse wasparfum katoen bloem is zeer gewild! Deze word dan ook erg prettig ervaren als fris, niet te overheersend, maar zeker een aanrader. Aldus de klant beoordelingen.

Waft ecologische wasparfum

Ben je op zoek naar een wasparfum met een ecologische gedachte? Dan past de Waft wasparfum perfect bij jou! De wasparfums van Waft zijn 100% natuurlijk, volledig biologisch afbreekbaar en vegan. Daarnaast is de wasparfum dusdanig super geconcentreerd waardoor er een teveel aan plastic materiaal word tegen gegaan. Deze wasparfum is te verkrijgen in vier verschillende lekkere geuren. Proberen? Bestel dan een waft wasparfum proefpakket!

Boujoir Couture

De Italiaanse wasparfum Boujoir Couture is te verkrijgen in 9 verschillende geuren. Zoals bijvoorbeeld lavendel, musk, katoen. De wasparfums zijn beschikbaar in flacons van 500ml. Weet je nog niet zo goed welke geur het beste bij je past? Dan kies je eerst voor het proefpakket. In het proefpakket zitten alle geuren in flesjes van 20ml en verpakt in een luxe box. Overigens ook erg goed geschikt om als cadeau te geven!

Lavayette wasparfum

Een luxe merk uit onze wasparfum merken is zeker Lavayette! Alleen de verpakking heeft al een luxe uitstraling. En de ontwikkelde geuren zijn fantastisch! De Lavayette wasparfum is te verkrijgen in 9 verschillende geuren, waaronder ook een zeer luxe wasparfum proefpakket. Twijfel je nog over jouw keuze, dan is het proefpakket een gemakkelijke start om jouw favoriete geur te ontdekken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven