De Horomia wasparfum geuren

horomia wasparfum geuren
Horomia wasparfum geuren

Horomia wasparfum geuren in 16 verschillende tonen

Horomia is wel een van de bekendst wasparfums. Gefabriceerd en gebaseerd op de authenthieke Italiaanse standaarden. Slechts 10ml zorgt voor een wekenlang overheerlijk geurende was. De Horomia wasparfum geuren zijn in maar liefst 16 verschillende intenties te verkrijgen.

Waar zijn de Horomia wasparfum geuren op gebaseerd

De wasparfum geuren zijn gebaseerd op verschillende extenties. Om de geuren samen te stellen word er gebruik gemaakt van onder andere bloemachtige, vruchtachtige en houtachtige extenties.

Gebruikte extenties uit bloemen zijn bijvoorbeeld lotusbloem, lelietje van dalen, zomerbloemen, jasmijn, maar ook pioen, roos en iris.
Uit vruchtachtige worden extenties zoals perzik en citrus gebruikt.
Houtachtige worden gebruikt om onder tonen te geven en hiermee een zachter karakter te creëren, denk hierbij aan bijvoorbeeld cederhout.

Populaire Horomia geuren

Uit de vraag naar de Horomia wasparfum geuren kunnen we een aantal geuren als absolute favorieten geven. Uiteraard is een geur wel een persoonlijk iets. De top 5 uit meest verkochte Horomia geuren bestaat uit:

  1. Horomia Wasparfum Petali di Peonia
  2. Horomia Wasparfum Fresh Cotton
  3. Horomia Wasparfum Liberty Limited Edition
  4. Horomia Wasparfum White
  5. Horomia Wasparfum Baby Talco

Horomia wasparfum proefpakket

Wil je graag eerst alle geuren ontdekken? Dat kan gemakkelijk met het Horomia wasparfum pakket. Het proefpakket is te verkrijgen in twee varianten.

  1. Horomia Wasparfum Proefpakket 16 sachets
  2. Horomia Wasparfum Proefpakket 8 sachets

In het eerst proefpakket, de 16 sachets ontvang je alle 16 Horomia wasparfum geuren. Hiermee kun je een heel tijdje door. Met 1 sachet kun je namelijk tweemaal wassen. Het tweede pakket bestaat uit 8 sachets, en bevat een wisselende selectie van de Horomia geuren.

Overige Horomia producten

Naast wasparfum heeft Horomia ook andere producten die je in het assortiment van Wasparfum Online vind. Zoals bijvoorbeeld de textielsprays. Ook deze textielsprays zijn in de 16 welbekende Horomia geuren te verkrijgen. Geef jouw interieur, auto, caravan of camper een nieuwe frisse geur met deze textielsprays.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Bekijk dan eens de Horomia geschenksets. Deze geschenksets bestaan uit een wasparfum en een textielspray verpakt in een luxe geschenkbox. Ook zijn er wasparfum geschenksets. Deze bestaan uit verschillende Horomia wasparfums verpakt in een fraaie cadeaubox.

Winkelwagen
Scroll naar boven