Echte Italiaanse wasparfums

echte italiaanse wasparfums
Echte Italiaanse wasparfums

Echte Italiaanse wasparfums collectie

Ben je op zoek naar echte Italiaanse wasparfums dan ben je bij Wasparfum Online aan het juiste adres! In onze wasparfum collectie vind je wasparfums van echte Italiaanse makelij.

Verschillende merken echte Italiaanse wasparfums

In onze collectie vind je verschillende wasparfums die van originele Italiaanse fabricage zijn. Uiteraard zijn deze wasparfums gebaseerd op de originele extensies die zorgen voor de authentieke geuren.

Horomia wasparfum

Horomia is een van de bekendste wasparfum uit Italië. De wasparfum is te verkrijgen in maar liefst 16 verschillende overheerlijke geuren. De geuren zijn gebaseerd op bloemachtige, vruchtachtige en houtachtige. Vanuit deze mengsels worden unieke wasparfum geuren samen gesteld. Slechts 10ml zorgt voor een heerlijke geursensatie die wel een paar weken aan je wasgoed blijft hangen.

B&B Italiaanse wasparfum

Misschien iets minder bekend, maar zeker niet minder qua was genot. De wasparfum van B&B is misschien iets minder overheersend, maar zorgen voor een super frisse geur. Deze wasparfum is te verkrijgen in vier verschillende geuren namelijk: Lavendel, Lotus Diamant, Witte Musk en Katoen Bloem. De meest populaire wasparfums van dit merk zijn de B&B Italiaanse Wasparfum witte musk en B&B Italiaanse Wasparfum katoen bloem.

Boujoir Couture wasparfum

De Boujoir Couture wasparfum is ook een echte Italiaanse wasparfum ente verkrijgen in 10 verschillende geuren. Net als de Horomia wasparfum is deze ook gebaseerd op geurextensies van vruchten, bloemen en houtachtige. De wasparfum is te verkrijgen in flacons van 500ml, waarmee je een behoorlijk tijdje vooruit kunt. Je gebruikt namelijk per wasbeurt maar circa 10ml. Natuurlijk is het gebruik afhankelijk van jouw eigen geur verlangen.

Italiaanse wasparfum uitproberen

Wil je de geuren van de Italiaanse wasparfums uitproberen? Om hiermee jouw favoriete merk en favoriete geur te ontdekken? Dan kies je voor een van onze wasparfum proefpakketten. In het Wasparfum Online assortiment vind je vijf verschillende proefpakketten. Waarmee je gemakkelijk jouw favoriet ontdekt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven