Natuurlijke wasparfum

natuurlijke wasparfum
Natuurlijke wasparfum

Natuurlijke wasparfum van Waft

Jij bent op zoek naar een natuurlijke wasparfum? Die vind je in het assortiment van Wasparfum Online! De wasparfum van Waft is namelijk een ecologische wasparfum die 100% natuurlijk is en volledig biologisch afbreekbaar. Daarnaast is deze wasparfum ook nog eens vegan en super geconcentreerd.

Waft ecologische wasparfum

De Waft wasparfum is naast dat deze natuurlijk en biologisch afbreekbaar is, ook super geconcentreerd. Doordat deze super geconcentreerd is, hoeven er ook geen grote plastic flacons gebruikt te worden. Wat mee helpt in het terug dringen van het plastic gebruik. Scheid plastic afval altijd in het huishouden, door deze aanbieden ter recycling.

De wasparfums van Waft zijn te verkrijgen in vier verschillende geuren. Zoals de Spring Freshness, Sweet Orange, Lavender en Tropical Flowers. Ook is er een wasparfum proefpakket te verkrijgen. Hiermee kun je gemakkelijk ontdekken of deze natuurlijke wasparfum voor jou geschikt is. Ook kun je hiermee jouw favoriete geur ontdekken. Het Waft proefpakket bevat namelijk alle vier wasparfum geuren.

Natuurlijke wasparfum combineren met drogerballen

Wist je dat wasdrogerballen maar liefst 40% energie besparen op het drogerprogramma? De drogerballen van Chinchilla zijn gemaakt van 100% Nieuw-Zeelands schapenwol en hebben een super absorberend vermogen. Door 5 – 6 drogerballen toe te voegen aan het wasgoed zal jouw droger ongeveer 40% eerder klaar zijn met het droogprogramma. Lekker duurzaam dus! Wil je ook genieten van een heerlijk ruikend wasgoed uit de wasdroger? Voeg dan een paar druppeltjes natuurlijke wasparfum toe aan een drogerbal. En jouw wasgoed komt heerlijk geurend uit de droger.

Bestellen bij Wasparfum Online

Jouw natuurlijke wasparfum koop je gemakkelijk bij Wasparfum Online. Onze bestellingen verzenden wij allemaal in de zogenaamde DoGood bag. Dit is een verzendzak gemaakt van gerecycled papier. Hier proberen wij plastic verpakkingen tegen te gaan en gebruik te maken van gerecyclede materialen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven