Wasparfum geschenkpakketten

wasparfum geschenkpakketten
Wasparfum geschenkpakketten

Origineel cadeau wasparfum geschenkpakketten

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Niet altijd de afgezaagde bos bloemen of doos chocolaatjes. Denk dan eens aan wasparfum geschenkpakketten. In het Wasparfum Online assortiment vind je verschillende geschenkpakketten gevuld met een assorti van verschillende geuren wasparfums.

Horomia wasparfum geschenkpakketten

In onze geschenksets collectie vind je ook een viertal Horomia wasparfum geschenkpakketten. Met elk geschenkpakket een wisselende variatie wasparfum.

Horomia Wasparfum Geschenkpakket 1

Wasparfum geschenkpakket bestaand uit vier verschillende flesjes wasparfum van 50ml. In dit pakket zitten de Horomia wasparfums: Imperial Soap, Vento D’Oriente, Gold Argan en Vaniglia e Mirra.

Horomia Wasparfum Geschenkpakket 2

Wasparfum geschenkpakket bestaande uit vier verschillende flesjes wasparfum van 50ml. In dit pakket zitten de Horomia wasparfums: Fresh Cotton, Blue Fior di Loto, Bianco Infinito, Musica del Sole.

Horomia Wasparfum Geschenkpakket 3

Wasparfum geschenkpakket bestaande uit vier verschillende flesjes wasparfum van 50ml. In dit pakket zitten de Horomia wasparfums: Aromatic Lavender, Brezza di Primavera, Petali di Peonia, Baby Talco.

Horomia Wasparfum Geschenkpakket 4

Wasparfum geschenkpakket bestaande uit vier verschillend flesjes wasparfum van 50ml. In dit pakket zitten de Horomia wasparfums: Liberty, White, Soffice Talco, Muschi e Loto.

Wasparfum geschenkpakketten in de vorm van een proefpakket

Ook een wasparfum proefpakket is goed geschikt en origineel om als cadeautje of presentje te geven. De wasparfum proefpakketten zijn te verkrijgen van verschillende merken, zoals bijvoorbeeld Horomia maar ook Boujoir Couture en Lavayette. De Horomia wasparfum proefpakketten zijn te verkrijgen in twee varianten. Namelijk 16 sachets of 8 sachets. De proefpakketten van Lavayette en Boujoir Couture zijn daarentegen mooi en luxe verpakt.

Wil je niet alleen wasparfum geven? Ook dat is mogelijk! In de geschenksets zijn ook cadeauverpakkingen te verkrijgen met een combinatie van wasparfum en textielspray. De combinaties zijn luxe verpakt in een aantrekkelijke geschenkbox.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven