Voeg wasparfum toe aan drogerballen

voeg wasparfum toe aan drogerballen
Voeg wasparfum toe aan drogerballen

Voeg wasparfum toe aan drogerballen

Gebruik jij ook al drogerballen? Dan geven wij je graag een heerlijk goede ruikende tip! Voeg wasparfum toe aan drogerballen.

Allereerst de drogerballen, misschien ben je er nog niet bekend mee. Drogerballen besparen ongeveer 40% energie op het drogerprogramma. Aangezien de energie kosten de pan uit rijzen en het ook natuurlijk sowieso zonde is om energie te verspillen. Zijn drogerballen een eenvoudige manier om behoorlijk wat energie te besparen. Tevens zorgen de drogerballen ook dat het wasgoed beter in de droogtrommel wentelt. Hierdoor komt het wasgoed ook nog eens veel zachter uit de droger.

Hoe werken drogerballen?

De Chinchilla wasdrogerballen zijn gemaakt van 100% Nieuw-Zeelands schapenwol. Dit materiaal staat bekend om het enorme absorberende vermogen. Door 5 – 6 drogerballen toe te voegen in de droger. Zal er veel vocht uit het wasgoed in de drogerballen trekken. Hierdoor verkort je het droogprogramma met circa 40%. Heel gemakkelijk en snel energie bespaart!

Daarnaast zorgen de drogerballen voor een betere wenteling van het wasgoed, waardoor het ook nog eens veel zachter uit de wasdroger komt.

De Chinchilla wasdrogerballen hebben de volgende eigenschappen:

  • Bespaart tot 40% energie op de wasdroger
  • Gaan 1000 keer mee (3 jaar)
  • Zorgt voor een heerlijke zachte was
  • 100% natuurlijk product
  • 6 xxl wasdrogerballen
  • Na gebruik gemakkelijk op te bergen in meegeleverde katoenen zak.

Voeg wasparfum toe aan drogerballen

Niet altijd komt de was even lekker fris uit de droger. Om wel een overheerlijk geurend wasgoed uit de droger te krijgen. Voeg je een paar druppels wasparfum toe aan een drogerbal. Hierdoor komt jouw wasgoed wel lekker fris uit de droger. In het assortiment van Wasparfum Online vind je wasparfums van verschillende merken. Zoals bijvoorbeeld Horomia, Lavayette, Waft, B&B Italiaanse wasparfum en Boujoir Couture. Weet je niet welke wasparfum geur je moet kiezen? Dan kun je misschien het beste eerst beginnen met een wasparfum proefpakket. Hiermee ontdek je eenvoudig welk merk en welke wasparfum geur het beste bij je past.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven