Wasparfum proefpakketten om uit te proberen

Wasparfum proefpakketten om uit te proberen
Wasparfum proefpakket Lavayette

Wasparfum proefpakketten om uit te proberen

Ben je bekend met wasparfum, of wil je het eens uit proberen? Kies dan voor een van onze wasparfum proefpakketten om uit te proberen.

Verschillende wasparfum proefpakketten om uit te proberen

In het Wasparfum Online assortiment vind je wasparfum proefpakketten van verschillende merken. Zoals Lavayette, Horomia en Boujoir Couture. De wasparfum pakketten bevatten allemaal de wasparfums in kleine flesjes of sachets.

Lavayette wasparfum proefpakket

Een luxe wasparfum proefpakket om zelf wasparfum uit te proberen, iemand anders te overtuigen. Maar ook ontzettend goed geschikt als cadeau of presentje. Het Lavayette wasparfum proefpakket bestaat uit alle 9 Lavayette wasparfum geuren. De geuren zijn verpakt in een luxe testcase met flesjes van 25ml. Je ontvangt de geuren:

Horomia wasparfum proefpakketten

De meest bekende wasparfum is de Horomia wasparfum. Rechtstreeks uit Italië en ontwikkeld op de authentieke Italiaanse gebruiken. De Horomia wasparfum is te verkrijgen in maar liefst 16 verschillende geuren. Hierbij is een proefpakket het ideale middel om jouw lievelingsgeur te ontdekken. De Horomia wasparfum proefpakketten zijn te verkrijgen in twee varianten. Het proefpakket 16 sachets bestaat uit alle geuren. Het proefpakket 8 sachets bestaat uit een wisselende selectie van de Horomia geuren. De beschikbare geuren zijn:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven