Wasdrogerballen van Chinchilla

wasdrogerballen van chinchilla
Wasdrogerballen van Chinchilla

Wasdrogerballen van Chinchilla

Gemakkelijk energie besparen? Dat doe je onder andere door de wasdrogerballen van Chinchilla. Want wist je wel dat je met deze drogerballen circa 40% energie bespaart?

Energie besparen met de wasdrogerballen van Chinchilla

De drogerballen van Chinchilla zijn gemaakt van 100% Nieuw-Zeelands schapenwol. Dit materiaal staat bekend om een super absorberend vermogen. Doordat dit materiaal zo goed absorbeert neemt het heel gemakkelijk vocht op. Ideaal dus om toe te voegen in jouw droger tijdens het droogprogramma. Tevens zorgen de drogerballen voor een betere wenteling van het wasgoed. Voordat je de droger gebruikt, voeg je 5 tot 6 Chinchilla drogerballen toe aan de natte was. Als je nu het normale droogprogramma gebruikt zal jouw wasdroger circa 40% eerder klaar zijn met het programma.

Zachter wasgoed uit de droger door wasdrogerballen

Ook door de betere wenteling van het wasgoed en doordat de drogerballen goed vocht absorberen. Zal het wasgoed ook nog eens veel zachter uit de droger komen dan dat je gewend bent. Fijne bijkomstigheid!
Wil je dat jouw was ook nog eens fantastisch ruikt als je het uit de droger haalt? Doe dan een paar druppeltjes wasparfum op een van de drogerballen en je zult versteld staan van de heerlijke geur aan jouw beddengoed of handdoeken.

Duurzame Chinchilla drogerballen

De drogerballen van Chinchilla zijn zeker duurzaam te noemen. Alleen al dat er ontzettend veel energie bespaart word. Maar ook zijn de drogerballen circa 1000 keer te gebruiken. Bij dagelijks gebruik van de wasdroger betekend dit dat ze maar liefst 3 jaar meegaan. Tevens is het een 100% natuurlijk product! De drogerballen zijn tevens verpakt in een 100% katoenen tasje.

Wasdrogerballen bestellen

De wasdrogerballen van Chinchilla bestel je eenvoudig bij Wasparfum Online. Mocht je aan jouw bestelling wasparfum willen toevoegen, om ook jouw wasgoed fantastisch te laten ruiken. Dan kan dat natuurlijk ook heel gemakkelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven